Informa Insights, Marketing & Innovation is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Key Sessions

Steve Wozniak

The Future of Technology and Its Impact on Creativity, Society and Business Through the Eyes of Apples Co-Founder Steve Wozinak

Apple, Inc.

Ivy Ross

From Design Thinking to Design Feeling

Google

Frank Stephenson

Impelling Innovation

Frank Stephenson Design Studio

May 15
Show Filter
8:45am - 9:00am
Info

FEI 2019 Host Welcome

  • FEI Host Shawn Nason - CEO & Chief Ecosystem Disruptor, Nason Group
More
9:00am - 9:45am

The Future of Technology and Its Impact on Creativity, Society and Business Through the Eyes of Apples Co-Founder Steve Wozinak

  • Fireside Chat with: Steve Wozniak - Co-Founder, Apple, Inc.
More
9:45am - 10:30am

Executive Panel Debate: A Bold Vision For Tomorrow’s Innovation Agenda

  • Steve Wozniak - Co-Founder, Apple, Inc.
  • Lisa Skeete Tatum - Founder & CEO, Landit
  • Ivy Ross - Vice President, Design for Hardware Products, Google
  • Leland Maschmeyer - Chief Creative Officer, Chobani
More
10:30am - 10:45am
Info

Quick Fire Innovations presented by MIT Solve

Solver teams are tech entrepreneurs solving the world’s most challenging problems.

More
10:45am - 11:30am

Morning Networking Break

More
Showing of Streams
4:00pm - 4:45pm

Afternoon Networking Break

More
4:45pm - 5:15pm

From Design Thinking to Design Feeling

  • Ivy Ross - Vice President, Design for Hardware Products, Google
More
5:15pm - 6:00pm

Impelling Innovation

  • Frank Stephenson - Renowned Car Designer (BMW X5, MINI, Maserati MC12, McLaren P1) & Director of Design & Development, Frank Stephenson Design Studio
More
6:00pm - 7:00pm

Cocktail Reception

More
8:45am - 9:00am 15 mins
Info
FEI 2019 Host Welcome
  • FEI Host Shawn Nason - CEO & Chief Ecosystem Disruptor, Nason Group
9:00am - 9:45am 45 mins
The Future of Technology and Its Impact on Creativity, Society and Business Through the Eyes of Apples Co-Founder Steve Wozinak
  • Fireside Chat with: Steve Wozniak - Co-Founder, Apple, Inc.
9:45am - 10:30am 45 mins
Executive Panel Debate: A Bold Vision For Tomorrow’s Innovation Agenda
  • Steve Wozniak - Co-Founder, Apple, Inc.
  • Lisa Skeete Tatum - Founder & CEO, Landit
  • Ivy Ross - Vice President, Design for Hardware Products, Google
  • Leland Maschmeyer - Chief Creative Officer, Chobani
10:30am - 10:45am 15 mins
Info
Quick Fire Innovations presented by MIT Solve

Solver teams are tech entrepreneurs solving the world’s most challenging problems.

10:45am - 11:30am 45 mins
Morning Networking Break
11:30am - 11:45am 15 mins
Info
TRACK 1: INNOVATION STRUCTURE & GOVERNANCE
Track Welcome
  • Clark Van Der Berken - Vice President, Marketing, Cantina Consulting
  • George White - Chief Innovation Officer, Cantina Consulting
  • Shaun Gummere - VP, Service Design, Cantina Consulting
11:30am - 11:45am 15 mins
TRACK 2: MAKE IT MEASURABLE
Track Welcome
11:30am - 11:45am 15 mins
TRACK 3: BUILDING A HIGH-PERFORMANCE TEAM
Track Welcome
11:30am - 11:45am 15 mins
TRACK 4: VENTURE OLYMPICS: PARTNERING & STARTUPS
Track Welcome
11:30am - 11:45am 15 mins
TRACK 5: DISRUPTIVE TECHNOLOGY
Track Welcome
11:30am - 11:45am 15 mins
TRACK 6: PROJECT WORLD SUMMIT
Track Welcome
11:45am - 12:25pm 40 mins
Info
TRACK 1: INNOVATION STRUCTURE & GOVERNANCE
Infuse Agile Research and the Voice of the Consumer into Your Innovation Teams
  • Jim Longo - Co-Founder & VP of Research Solutions, Discuss.io
11:45am - 12:25pm 40 mins
TRACK 2: MAKE IT MEASURABLE
Measurement, The Key to Accelerating and Sustaining Disruptive Innovation
  • Himanshu Sharma - Head of Strategy, Citi FinTech
11:45am - 12:25pm 40 mins
TRACK 3: BUILDING A HIGH-PERFORMANCE TEAM
Session TBA
  • Nicola Blue - Insights Director, American Express
11:45am - 12:25pm 40 mins
TRACK 4: VENTURE OLYMPICS: PARTNERING & STARTUPS
An Interactive Session: MIT SOLVE BrainTrust
11:45am - 12:25pm 40 mins
Info
TRACK 5: DISRUPTIVE TECHNOLOGY
Get Involved!

Contact Elizabeth Hinkis at Elizabeth.Hinkis@KNect365.com or 646-616-7627

11:45am - 12:25pm 40 mins
TRACK 6: PROJECT WORLD SUMMIT
Session TBA
12:25pm - 1:00pm 35 mins
TRACK 1: INNOVATION STRUCTURE & GOVERNANCE
Lessons from Operating an Innovation Growth Board
  • Eric Steege - Ignite Methods Director, American Family Insurance
12:25pm - 1:00pm 35 mins
TRACK 2: MAKE IT MEASURABLE
Session TBA
12:25pm - 1:00pm 35 mins
TRACK 3: BUILDING A HIGH-PERFORMANCE TEAM
What We’ve Learned When Building and Scaling Successful In-house Startups
  • Sterling Ingui - Head of Go To Market, Fidelity Labs & Ted Lukes, Head of PMO, Fidelity Labs
12:25pm - 1:00pm 35 mins
TRACK 4: VENTURE OLYMPICS: PARTNERING & STARTUPS
Across the Ecosystem: Creating a Win-Win Dynamic
  • Tracey Dodenhoff - Principal, Onovo, Inc. & Co-Founder, Tech.Surf
  • Daniel Behr - Executive Director (Commercialization), Brown University
12:25pm - 1:00pm 35 mins
TRACK 5: DISRUPTIVE TECHNOLOGY
Simulating Disasters & Designing XR for Good
  • William Wink - The Orlando Fire Department & Founder, Service Simulations
12:25pm - 1:00pm 35 mins
Info
TRACK 6: PROJECT WORLD SUMMIT
Get Involved!

Contact Elizabeth Hinkis at Elizabeth.Hinkis@KNect365.com or 646-616-7627

1:00pm - 2:00pm 60 mins
TRACK 1: INNOVATION STRUCTURE & GOVERNANCE
Lunch
1:00pm - 2:00pm 60 mins
TRACK 2: MAKE IT MEASURABLE
Lunch
1:00pm - 2:00pm 60 mins
TRACK 3: BUILDING A HIGH-PERFORMANCE TEAM
Lunch
1:00pm - 2:00pm 60 mins
TRACK 4: VENTURE OLYMPICS: PARTNERING & STARTUPS
Lunch
1:00pm - 2:00pm 60 mins
TRACK 5: DISRUPTIVE TECHNOLOGY
Lunch
1:00pm - 2:00pm 60 mins
TRACK 6: PROJECT WORLD SUMMIT
Lunch
2:00pm - 2:40pm 40 mins
TRACK 1: INNOVATION STRUCTURE & GOVERNANCE
Adaptive Space: How GM and Other Companies are Innovating by Leveraging Network Analysis
  • Michael Arena - Chief Talent Officer, General Motors
2:00pm - 2:40pm 40 mins
TRACK 2: MAKE IT MEASURABLE
Make it Measurable: How Using Data is Key to Executing World Leading Innovation
  • Jeremy Balkin - Head of Innovation, HSBC
2:00pm - 2:40pm 40 mins
Info
TRACK 3: BUILDING A HIGH-PERFORMANCE TEAM
Get Involved!

Contact Elizabeth Hinkis at Elizabeth.Hinkis@KNect365.com or 646-616-7627

2:00pm - 2:40pm 40 mins
TRACK 4: VENTURE OLYMPICS: PARTNERING & STARTUPS
Crafting the Internal Pitch: Building Support and Winning Approval
  • Kelly George - Associate Director, Global Project & Alliance Management, Merck
2:00pm - 2:40pm 40 mins
TRACK 5: DISRUPTIVE TECHNOLOGY
Insights about Insights: How WeWork is Developing Spatial Insights to Provide an Optimal Workplace Experience.
  • Cory Clarke - VP, Digital, WeWork
2:00pm - 2:40pm 40 mins
TRACK 6: PROJECT WORLD SUMMIT
The Value Project Management Can Bring to Internal Corporate Startups
  • Ted Lukes - Head, Project Management Office, Fidelity Labs
2:40pm - 4:00pm 80 mins
TRACK 1: INNOVATION STRUCTURE & GOVERNANCE
Co-Created Workshop With Henry Chesbrough: Chose What Matters to You.
  • Henry Chesbrough - Faculty Director, Garwood Center for Corporate Innovation, UC Berkeley-Haas School of Business
2:40pm - 3:20pm 40 mins
TRACK 2: MAKE IT MEASURABLE
When Business Models Meets Real People
  • Wilma Lam - Insights & Experience Strategy Manager, Johnson & Johnson
  • Lona Vincent - Insights & Experience Strategy Sr. Manager, Johnson & Johnson
2:40pm - 3:20pm 40 mins
TRACK 3: BUILDING A HIGH-PERFORMANCE TEAM
Panel: People, Culture, Change Management
  • Eric Steege - Ignite Methods Director, American Family Insurance
  • Benjamin Feeney - Senior Director, Global Innovation & New Initiatives, Molson Coors
2:40pm - 3:20pm 40 mins
TRACK 4: VENTURE OLYMPICS: PARTNERING & STARTUPS
Lessons from the Startup + Corporate Commercialization Trenches
  • Carie Davis - Chief Strategy Officer, TECHPUBLIC
2:40pm - 3:20pm 40 mins
Info
TRACK 5: DISRUPTIVE TECHNOLOGY
Get Involved!

Contact Elizabeth Hinkis at Elizabeth.Hinkis@KNect365.com or 646-616-7627

2:40pm - 3:20pm 40 mins
Info
TRACK 6: PROJECT WORLD SUMMIT
Get Involved!

Contact Elizabeth Hinkis at Elizabeth.Hinkis@KNect365.com or 646-616-7627

4:00pm - 4:45pm 45 mins
Afternoon Networking Break
4:45pm - 5:15pm 30 mins
From Design Thinking to Design Feeling
  • Ivy Ross - Vice President, Design for Hardware Products, Google
5:15pm - 6:00pm 45 mins
Impelling Innovation
  • Frank Stephenson - Renowned Car Designer (BMW X5, MINI, Maserati MC12, McLaren P1) & Director of Design & Development, Frank Stephenson Design Studio
6:00pm - 7:00pm 60 mins
Cocktail Reception