Informa Insights, Marketing & Innovation is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Key Sessions

Joseph M. Bradley

KEYNOTE: Leading in the Digital Age: Achieving Breakthrough Performance with a New Model for Leadership

Cisco

Kamelia Aryafar

KEYNOTE: Artificial Intelligence: Building the Future of E-Commerce

Overstock.com

Apr 08
Show Filter
9:00am - 9:15am

Conference Chair Welcome

  • Scott Breitenother - Former VP of Data and Analytics, Casper
More
9:15am - 10:00am
Info

KEYNOTE: Leading in the Digital Age: Achieving Breakthrough Performance with a New Model for Leadership

To lead in today’s digital age, you need to have a vision to enable deeper customer relationships and accelerate the digital transformation of your business. Most companies understand the need to respond and adapt to the evolving use of technology by their customers and other key stakeholders. What they do not realize is how little time they have to address these changes. Join us as Bradley unpacks the implications of today’s digital world. It starts by going beyond security and embracing data integrity, and it impacts the lifetime value of an entire ecosystem. Learn his three golden rules of innovating in today’s world with practical examples grounded in research.

  • Joseph M. Bradley - Global Vice President IoT, Blockchain, AI & Incubation Business, Cisco
More
Showing of Streams
10:45am - 11:15am

Morning Networking Break

More
Showing of Streams
12:45pm - 1:45pm

Lunch

More
Showing of Streams
3:15pm - 3:45pm

Afternoon Energy Break

More
3:45pm - 4:15pm

Chair Opening Remarks

  • Scott Breitenother - Former VP of Data and Analytics, Casper
More
4:15pm - 5:00pm
Info

KEYNOTE: Artificial Intelligence: Building the Future of E-Commerce

In this talk, we will explore the applications of different facets of AI (machine learning, deep learning, NLP and computer vision) in online retail and e-commerce. We will walk through practical examples of how AI can be used to personalize customer experience and revolutionize your customer journey through personalized marketing campaigns, personalized recommendations, supply chain, CRM, reranked search and more. Kamelia will share her thoughts on building successful AI teams and an experiment-driven culture that will reshape your business by enhancing customer experience through AI.

  • Kamelia Aryafar - Vice President, Head of Machine Learning, Data Science and AI, Overstock.com
More
5:00pm - 6:00pm

Opening Reception

More
9:00am - 9:15am 15 mins
Conference Chair Welcome
  • Scott Breitenother - Former VP of Data and Analytics, Casper
9:15am - 10:00am 45 mins
Info
KEYNOTE: Leading in the Digital Age: Achieving Breakthrough Performance with a New Model for Leadership
  • Joseph M. Bradley - Global Vice President IoT, Blockchain, AI & Incubation Business, Cisco

To lead in today’s digital age, you need to have a vision to enable deeper customer relationships and accelerate the digital transformation of your business. Most companies understand the need to respond and adapt to the evolving use of technology by their customers and other key stakeholders. What they do not realize is how little time they have to address these changes. Join us as Bradley unpacks the implications of today’s digital world. It starts by going beyond security and embracing data integrity, and it impacts the lifetime value of an entire ecosystem. Learn his three golden rules of innovating in today’s world with practical examples grounded in research.

10:00am - 10:45am 45 mins
Workshop Option 1:
How to build a Data team
  • Scott Breitenother - Former VP of Data and Analytics, Casper
  • Michael Kaminsky - Former Director of Analytics, Harry’s
10:00am - 10:45am 45 mins
Info
Workshop Option 2:
Building and Scaling Insights for Results
  • Steve Weiss - Content Manager Data Science & Business Analytics, LinkedIn
  • Jennifer Brett - Head of Americas Insights for Marketing Solutions, LinkedIn

In a data-driven world, the path to success for enterprises is no longer simply “to have a data strategy”. Analytics needs to be part of your organization’s DNA, from top to bottom. Join an insights-focused team from LinkedIn—one of the world’s leading data-driven organizations—in exploring how to effectively integrate a data-driven strategy for success at every level. Come hear real-world examples and applications that have been tested, proven, and scalable.

10:00am - 10:45am 45 mins
Info
MarTech Summit
No More Cliffhangers: Technical Marketing Solutions for Working in Real-Time
  • Forrest Dougan - Marketing Data Science & Analytics, Zillow Offers

Marketing efforts are often wait-and-see projects with effects that can ripple through the business ecosystem while we anticipate the results-- Zillow Offers is no different. We’ll quickly cover the limitations of typical funnel, LTV, and conversion analysis through the lens of a marketing team and walk through lightweight solutions to those problems. We’ll end with a discussion of how Zillow Offers has taken this work to production and enabled our marketers, analysts, and executives to manage growth initiatives in real time.vvvv

10:45am - 11:15am 30 mins
Morning Networking Break
11:15am - 12:45pm 90 mins
Workshop Option 1:
How to build a Winning Data Team Cont’d
  • Scott Breitenother - Former VP of Data and Analytics, Casper
  • Michael Kaminsky - Former Director of Analytics, Harry’s
11:15am - 12:45pm 90 mins
Info
Workshop Option 2:
Building and Scaling Insights for Results Cont’d
  • Steve Weiss - Content Manager Data Science & Business Analytics, LinkedIn
  • Jennifer Brett - Head of Americas Insights for Marketing Solutions, LinkedIn

In a data-driven world, the path to success for enterprises is no longer simply “to have a data strategy”. Analytics needs to be part of your organization’s DNA, from top to bottom. Join an insights-focused team from LinkedIn—one of the world’s leading data-driven organizations—in exploring how to effectively integrate a data-driven strategy for success at every level. Come hear real-world examples and applications that have been tested, proven, and scalable.

11:15am - 12:00pm 45 mins
Info
MarTech Summit
Session to be delivered by KnowledgeHound
12:00pm - 12:45pm 45 mins
Info
MarTech Summit
Creating a DIY Lead Scoring Model to Improve Decision Making Insights

Learn how to effectively utilize technology to gain valuable business insights from your disparate data sources. Discover cost-effective methods of automating data collection, storing data, and providing visualizations to combat common business challenges.  If you have diverse systems in your enterprise and are looking for solutions to help drive business results, then join us as we unlock creative ways to structure workflow to improve decision-making insights that drive revenue and new products.

12:45pm - 1:45pm 60 mins
Lunch
1:45pm - 3:15pm 90 mins
Info
Workshop Option 1:
Data to Drive Personalization: Workshop to be Delivered by Civis Analytics

Workshop details coming soon

1:45pm - 3:15pm 90 mins
Workshop Option 2:
LinkedIn Workshop, Con't
1:45pm - 2:30pm 45 mins
Info
MarTech Summit
Get Involved!

Contact Aimee Croke at Aimee.Croke@knect365.com or 617.645.4794

2:30pm - 3:15pm 45 mins
Info
MarTech Summit
Session Delivered by Pizza Hut

Session Coming Soon

3:15pm - 3:45pm 30 mins
Afternoon Energy Break
3:45pm - 4:15pm 30 mins
Chair Opening Remarks
  • Scott Breitenother - Former VP of Data and Analytics, Casper
4:15pm - 5:00pm 45 mins
Info
KEYNOTE: Artificial Intelligence: Building the Future of E-Commerce
  • Kamelia Aryafar - Vice President, Head of Machine Learning, Data Science and AI, Overstock.com

In this talk, we will explore the applications of different facets of AI (machine learning, deep learning, NLP and computer vision) in online retail and e-commerce. We will walk through practical examples of how AI can be used to personalize customer experience and revolutionize your customer journey through personalized marketing campaigns, personalized recommendations, supply chain, CRM, reranked search and more. Kamelia will share her thoughts on building successful AI teams and an experiment-driven culture that will reshape your business by enhancing customer experience through AI.

5:00pm - 6:00pm 60 mins
Opening Reception