Informa Insights, Marketing & Innovation is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Key Sessions

Ken Hughes

Opening Keynote: Positive Disruption. Beyond the Screen; Understanding the new consumer

Consumer & Shopper Behaviouralist

Jonathan Lawlor

Keynote: Digital first Marketing Leadership

Coca-Cola

Dec 11
Show Filter
08:15 - 09:00 45 mins
Registration Opens
09:00 - 09:10 10 mins
Chairperson opening remarks
  • Silviu Matei (Advisory Board) - Managing Director, Fast Move Forward
more
09:10 - 10:15 65 mins
Opening Keynote: Positive Disruption. Beyond the Screen; Understanding the new consumer
  • Ken Hughes - World's Leading, Consumer & Shopper Behaviouralist
more
10:15 - 11:00 45 mins
Keynote: Digital first Marketing Leadership
  • Jonathan Lawlor - Marketing Director, Coca-Cola
more
  • What are the todays’ greatest challenges within marketing?
  • Is there lack of experience and proficiency in crafting marketing strategies to drive growth
  • How do marketers capitalise on data?
  • The hyper-connected consumer
11:00 - 11:10 10 mins
Speed Networking
more

Get your business cards ready and join this structured and fast paced networking format where in every one minute a bell will ring and participants will shift places. It is designed to accelerate business contacts where participants can share their professional background and business goals.

11:10 - 11:30 20 mins
Coffee Break and Networking
11:30 - 12:00 30 mins
Evolution of Retail Focus
Utilizing Social Media & Gorilla Marketing to Capture Customers
  • Mustafa Y. Koita - Founder & CEO, Koita
more
12:00 - 12:40 40 mins
Evolution of Retail Focus
Panel: Retail Evolution: The new retail landscape and what is the outlook for the Middle East in 2018
  • Panellist Hussein Wehbe - Regional Director, Aramex
  • Panellist Mona Ataya - CEO and Founder, Mumzworld.com
  • Panellist Albert Dias - Founder and CTO, Musafir.com
  • Moderator Shahzia Khan - Program Director and Faculty School of Business, Manipal University, Dubai
  • Panellist Mustafa Y. Koita - Founder & CEO, Koita
more
  • The changing retail landscape
  • How local businesses respond to newcomers
  • Responding to the online shopping channels growth
12:40 - 13:10 30 mins
Evolution of Retail Focus
Eliminating the Need for Physical Cash in our Pockets
  • Maki Vekinis - General Manager, Emirates Digital Wallet
more
13:10 - 14:00 50 mins
Lunch & Networking
14:00 - 14:30 30 mins
Shopper Behaviour & Insights Focus
7 ways to enhance customer experience
  • Mike Rich - Global Marketing Director, The Entertainer
more
  • Putting personalisation in the heart of the customer experience strategy 
  • Enhancing customer experience through insights generation strategies
  • Demonstrating that YOU know YOUR customer  
14:30 - 15:00 30 mins
Shopper Behaviour & Insights Focus
The advantage of customer relationship building for luxury brands
  • Parerna Bahl - ex-Director of Merchandising, Boutique 1 Group
more
  • Developing customer relationships in an over-competitive luxury brand market place
  • How to win the hearts of the millennial consumers
  • The transition from desktop to mobile shopping and how to use this in your advantage



15:00 - 15:30 30 mins
Shopper Behaviour & Insights Focus
A shift in Women shopper behavior provides new opportunities for retailers
  • Stephanie Malecotte - Senior Business & Market Intelligence Manager, Philips Middle East & Turkey
more
  • Being a woman in Saudi Arabia
  • The reasons they are key decision makers
  • Drivers that play a key role in the shopper decision journey
  • Saudi women decision journey is one of a kind
15:30 - 15:50 20 mins
Shopper Behaviour & Insights Focus
Coffee Break & Networking
15:50 - 17:00 70 mins
Shopper Behaviour & Insights Focus
Masterclass: Next-gen UX and CX
  • Moderator Amit Vyas - CEO, Digital Nexa
  • Moderator Andrew Thomas - Managing Director, Digital Nexa
more

Run by Digital Nexa

17:00 - 17:15 15 mins
End of Day 1
17:15 - 17:25 10 mins
Networking Event
08:15 - 09:00

Registration Opens

09:00 - 09:10

Chairperson opening remarks

  • Silviu Matei (Advisory Board) - Managing Director, Fast Move Forward
more
09:10 - 10:15

Opening Keynote: Positive Disruption. Beyond the Screen; Understanding the new consumer

  • Ken Hughes - World's Leading, Consumer & Shopper Behaviouralist
more
10:15 - 11:00

Keynote: Digital first Marketing Leadership

  • What are the todays’ greatest challenges within marketing?
  • Is there lack of experience and proficiency in crafting marketing strategies to drive growth
  • How do marketers capitalise on data?
  • The hyper-connected consumer
  • Jonathan Lawlor - Marketing Director, Coca-Cola
more
11:00 - 11:10

Speed Networking

Get your business cards ready and join this structured and fast paced networking format where in every one minute a bell will ring and participants will shift places. It is designed to accelerate business contacts where participants can share their professional background and business goals.

more
11:10 - 11:30

Coffee Break and Networking

Showing of Streams
13:10 - 14:00

Lunch & Networking

Showing of Streams
Showing of Streams
17:00 - 17:15

End of Day 1

17:15 - 17:25

Networking Event